“თანამედროვე ბიზნეს ეტიკეტი: ეფექტური კომუნიკაციის უხილავი მხარე”
მოდული 1
- ბიზნეს ეტიკეტის მნიშვნელობა თანამედროვე საქმიან კომუნიკაციაში
- ბიზნეს ეტიკეტისა და სოციალური ეტიკეტის მთავარი განმასხვავებელი ნიშნები
- როგორ იზომება პროფესიონალიზმი 21-ე საუკუნის ბიზნესში?
- არავერბალური კომუნიკაცია: რას გვეუბნება ადამიანი მაშინ, როდესაც იგი დუმს
- სხეულის ენა საქმიან ურთიერთობებში
- პროფესიული იმიჯი
მოდული 2
- გაცნობა-წარდგენის ეტიკეტი: ვინ? როდის? როგორ?
- ხელის ჩამორთმევა როგორც არავერბალური კომუნიკაციის ყველაზე გავრცელებული ფორმა
- “მოკლე საუბარის” ტექნიკა – ინტროვერტის გიდი
- სავიზიტო ბარათების გაცვლის წესი
- სატელეფონო ეტიკეტი: მთავარი პრინციპები და პრობლემური ზარების გამკლავების ტექნიკა
- ელექტრონული ფოსტა – ყველაზე ხშირად დაშვებული შეცდომები
- ფორმალური წერილის შედგენის წესი
მოდული 3 – ბიზნეს ლანჩი და ოფიციალური ვახშამი
- ევროპული სუფრის სერვირება
- განსხვავება ქართული და ევროპული სუფრის ეტიკეტს შორის
- მაგიდის აქსესუარები
- დანა-ჩანგლის ხმარების ევროპული და ამერიკული წესები
- ზოგიერთი კერძის მირთმევის თავისებურება
- ღვინის ეტიკეტი: შერჩევა და კერძთან შეხამება
- ღვინის დეგუსტაციის წესი პროფესიონალ სომელიესთან ერთად
აუდიტორია:
- საჯარო მოხელეები
- კერძო ბიზნესის წარმომადგენლები
- მაღალი და საშუალო რგოლის მენეჯერები
- მარკეტინგის სფეროს წარმომადგენლები
- PR სპეციალისტები
- გაყიდვების მენეჯერები
- კადრების სამსახურის თანამშრომლები
- მომსახურების სფეროში დასაქმებული პირები
- ადამიანები, რომელთა ძირითადი საქმიანობა მოიცავს მომხმარებელთან ურთიერთობას
- ყველა დაინტერესებული პირი, რომლისთვისაც საერთაშორისო ბიზნეს ეტიკეტი წარმოადგენს განსაკუთრებული ინტერესის სფეროს